كول سلو كنتاكي 😋😋😋
ايوه بقي هوه ده الكلام
ازاي نعملها
عدد 1 كرنب سلطة يفضل حجم صغير
جزرة كبيرة
للصوص
نص كوب كبير مايونيز
2ونص معلقة كبيرة عسل نحل
2 معلقة سكر أبيض
معلقة واحدة خل أبيض
تخلط مكونات الصوص مع بعضها
يمكن تذوق الصوص في هذه المرحلة عشان نشوف حلو ولا محتاج سكر زيادة او عسل
مع العلم الكمية المذكورة مناسبة جدا
نقطع الكرنب بعد ما نغسله ونرمي القشرة الخارجية الي قطع صغيرة مع الجزرة المبشورة ونضيفهم علي الدريسنج
توضع في علبة الي اليوم التالي
أيوة يفضل عدم أكلها في نفس اليوم عشان تشرب من الصوص
وبالهنا والشفا 😋😋😋😋
❤️
ReplyDelete💜😊
Delete